Goldberry

Mudahnya Nak Cantik

“Nak Kulit Muka Putih Halus Gebu Sihat Dan Bertenaga Sepanjang Hari?”

wajah-kusamBerry Candy adalah supplement yang terbaik bagi membantu mengatasi masalah:

.

ツ Membantu menganjalkan kulit sentiasa sihat dan kelihatan muda

ツ Membantu Mencerahkan kulit dan mengembalikan keremajaan

ツ Kulit lebih sihat dan segar sepanjang hari

ツ Membantu mengembalikan tenaga dalam menjalani aktiviti harian.

.

.

Kulit Sihat Rahsia Kelihatan Cantik, Berry Candy di Formulasikan bagi mereka yang mempunyai masalah kulit.

.

.

100% DIJAMIN! Sekiranya  tak berkesan dlm masa singkat lpas guna Berry Candy dgn Pantas hubungi tau nanti kita akn bantu selesaikan masalah tu!.

Sebarang Pertanyaan!

.

.

✆ SMS / WHATSAPP : Taip “BERRY” hantar ke 0164223698

✆ SMS / WHATSAPP : Taip “BERRY” hantar ke 0164223698

✆ SMS / WHATSAPP : Taip “BERRY” hantar ke 0164223698

MASALAH JERAWAT MENGHANTUI ANDA?

Tentunya anda sendiri yang sedang mengalami masalah khususnya di bahagian wajah, sudah pasti anda perlukan bantuan yang boleh membantu merealisasikan impian anda untuk menjalani kehidupan lebih baik setiap hari.

Tapi anda sedar semua impian itu bukan semudah yang disangka untuk menjadi suatu kenyataan dengan masalah yang melanda diri anda kini.

Jikalau wajah yang kian teruk dan serius itu anda biarkan, nasib anda akan bertambah-tambah tidak seperti yang anda inginkan … takut tak!!!!! Tunggu apa lagi ambil la tindakan…..

Macam mana yek…… [dah mula takut dan rungsing kan]

Takpa………

Jangan bimbang kami cuba bantu anda menyelesaikan masalah……

Kalau setuju jadila rakan kami dan kami akan membantu anda sebaik mungkin.

JERAWAT

Kepakaran kami adalah membantu anda dalam mengembalikan keyakinan diri anda dengan menyelesaikan masalah wajah anda dan membantu memiliki wajah bersih, licin dan cantik agar diri anda akan lebih yakin ketika berhadapan dengan orang sekeliling anda.

Siapa yang nak setiap hari merasakan dirinya sentiasa yakin?

Motivasi diri anda akan terus meningkat tinggi dan mampu memberi prestasi terbaik di pejabat kerana anda lebih yakin dengan memiliki wajah yang menawan. Terutama sekali ketika anda bermesyuarat di pejabat.

Apa perasaan anda jika orang sekeliling anda menjeleling?

Tidak perlu berasa malu untuk keluar berjalan-jalan dan bertemu rakan-rakan kerana anda sudah memilikan wajah yang cantik serta sudah bebas daripada sebarang masalah. Ha apa perasaan yek….. mesti rasa mcm DIVA kan, yang penting kecantikan dan keyakinan diri anda ditahap mana!!!

Bagaimana caranya?

Mudah je…

Kami ada Formula 5 jenis buah berry ini mampu mengatasi masalah kulit wajah anda dan memberikan pencerahan pada muka dalam kurang 7 hari. Formula ini akan pastikan kulit anda cerah dan flawless sekelip mata. Baru lah, tak malu nak jumpa orang.

Dijamin formula ini mampu selesaikan masalah anda! Jika tidak kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak soal.

APA LAGI YANG SPECIAL FORMULA NI?
********************************
✅ Membantu mencerahkan kulit agar tona lebih rata
✅ Membantu menghapuskan sel-sel kulit mati
✅ Membantu menganjalkan kulit agar sentiasa kelihatan muda
✅ Mencegah & Meyembuhkan Jerawat
✅ Anti penuaan
✅ Mudah Dan Pantas.
✅ Rasa Yang Sedap.
✅ Bau Yang Meyegarkan.
✅ Bahan-Bahan Semulajadi

10 TIP BARANG DI DAPUR UNTUK KULIT FLAWLESS

10 tips barang dapaur utk kulit flawlessKulit adalah organ terbesar pada tubuh badan kita. 10 tips rawatan dengan mengunakan barang2 dapur anda ini boleh membantu kita memiliki kulit flawless dan glowing.

Kulit perlu dilindungi daripada jerawat dan selaran matahari. Tips ini sangat mudah untuk kita merawat kulit dengan sempurna tanpa berbelanja besar.

Kami berkongsi dengan anda 10 tips yang anda boleh buat sendiri dirumah untuk memiliki kulit yang sempurna serta membantu mengembalikan kulit anda lebih sihat, cantik dan gebu.

1. Gula pasir
Gula pasir bertindak sebagai exfoliator yang baik untuk kulit. Gaulkan gula dan tambah coklat dengan kuantiti yang sama dan tambah sedikit air. Sapukan pada muka sekurang-kurangnya tiga hingga empat minit dan basuh dengan air suam.

2. Kentang mentah
Ramai orang tidak menyedari hakikat bahawa kentang merupakan bahan semula jadi untuk merawat kulit. Sapukan jus kentang mentah pada muka, kemudian basuh muka dengan air suam. Kentang bertindak sebagai pencuci muka semula jadi untuk kulit kita.

3. Madu
Madu membantu kulit kelihatan glowing dan flawless. Sapukan madu dan dicampurkan sedikit serbuk kayu manis. Sapu pada muka dan biarkan selama 15 hingga 20 minit. Bersihkan muka dengan air suam dan lihat kesanya!

4. Aloe Vera
Gel Aloe vera boleh mengurangkan bintik-bintik hitam dan parut pada kulit. Potong daun aloe vera ambil gel dan sapukan pada kulit muka.

5. Jus limau
Jus limau mempunyai sifat berasid dan bertindak sebagai peluntur semula jadi untuk kulit. Pertama, sapukan jus limau segar pada muka. Kemudian, gosok kulit limau di muka sekurang-kurangnya 5-7 minit. Cuci dengan air suam.

6. Jus Tomato, Yogurt, Dan Oatmeal
Campurkan jus tomato, yogurt, dan oatmeal untuk dibuat pes. Sapukan pada muka dan biarkan selama sekurang-kurangnya 15 minit. Cuci dengan air sejuk dan melihat kesanya. Pes ini membantu dalam mencerahkan kulit dan juga mengurangkan bintik-bintik hitam dan parut. Lakukan setiap hari dan anda akan melihat perbezaan kulit anda semakan cantik dalam tempoh masa yan singkat.

7. Betik
Urut muka dengan pulpa betik sekurang-kurangnya sekali seminggu. Gosok selama 10 hingga 15 minit dan basuh dengan air sejuk. Ia adalah salah satu bahan semula jadi terbaik untuk memiliki kulit yang licin.

8. Tomato
Tomato mempunyai ciri-ciri anti-penuaan dan juga bertindak sebagai pelindung matahari, terutama semasa musim panas. Antioksidan, lycopene yang terdapat dalam tomato membantu dalam memiliki kulit yang cerah dan licin.

9. Putih Telur
Putih telur sangat baik untuk menegangkan kulit dan mengecilkan liang. Kacau putih telur sehingga berbuih, dan kemudian sapukan pada muka anda. Biarkan ia kering, dan kemudian cuci dengan air selepas 10-15 minit.

10. Susu mentah
Sapukan susu mentah pada muka dan biarkan ia kering beberapa minit. Basuh dengan air sejuk. Susu mentah membantu untuk membuang kotoran dan secara tidak langsung anda akan memiliki kulit muka yang sihat dan segar.

Dengan bantuan bahan-bahan dapur di rumah, anda sudah boleh memiliki kulit yang flawless dan glowing secara semula jadi tanpa mengeluarkan kos rawatan yang banyak untuk memiliki kulit muka yang sihat.

Selamat mencuba.

BAGAIMANA SAYA SEMPURNAKAN DIRI SAYA

Apakah yang dimaksudkan untuk menjadi seorang wanita yang perfect?

Saya sentiasa ingin yang terbaik dan saya mahukan yang terbaik setiap hari dengan penampilan saya.

Adakah wanita diluar sana yakin dengan diri sendiri?

Saya rasa tidak kerana saya sendiri sering menghadapai masalah pada wajah saya yang menyebabkan kurang keyakinan pada diri saya.

Saya sendiri pernah fikir dimana kecantikan itu susah untuk memilikinya…..

Ada Masalah kulit atau Sensitive?

Kulit saya?

ianya agak sedikit sensitif.

Kadang-kadang saya stress dengan kulit bermasalah?

Kulit kusam, jerawat, jeragat & kulit berminyak?

Berry Candy ni mampu ke sempurnakan kulit saya?

Saya amalkan Berry Candy setiap hari……

Saya nak yang terbaik dan saya mahu yang terbaik untuk kulit saya!

Saya tidak fikir ianya cabaran yang susah?

Saya mencuba Berry Candy untuk merawat kulit saya!!!

Selepas Seminggu saya telah melihat kesannya, macam x percaya?

Alhhamdulilah…. Berry Candy ini mampu membantu saya.

Sekarang Saya berasa lebih baik, kulit saya semakin gebu, tona kulit semakan sekata dan kulit saya flawless dan glowing.

Kulit Saya kelihatan lebih cantik dan keyakinan pada diri saya semakin meningkat.

Apa kelebihan BERRY CANDY?

100% Bahan semula jadi  dan buah-buahan segar.

Mudah dan pantas

Rasa yang enak

Bau yang menyegarkan

Berry candy mampu membuat saya tampil lebih yakin dengan memiliki keselesaan pada kulit sendiri ini dah buat saya yakin dengan penampilan saya. Ianya mudah je,

Adakah Kulit awak flawless, glowing dan gebu Sekarang?

poster modelKulit saya?

Alhamdulilah kulit saya semakin sihat dan keyakinan saya semakin meningkat selepas mencuba Berry Candy…

“Kulit sihat rahsia kelihatan cantik untuk saya”

Senangkan?

Sudah semestinya BERRY CANDY ini untuk saya….

Saya amalkan Berry Candy sebiji setiap pagi dan sebiji pada waktu malam.

Pengambilan sangat mudah kunyah-kunyah je dan saya boleh bawa kemana sahaja.

Kenikmatan BERRY CANDY ini membuat Saya rasakan kesegaran buah yang baru dipetik dari ladang dengan keenakan buah berry yang mencair dalam mulut saya yang membuat saya tak terkata apa-apa dengan kelazatan BERRY CANDY.

Dan ianya memberikan saya tenaga serta membuatkan saya berasa lebih yakin dan segar sepanjang hari.

Orang kata tak kenal maka tak cinta……

Boleh lah jadi Model!

Emmmm…….Macam Amyra rosli… cantik kan dia.

Dia Inspirasi saya untuk memiliki kulit licin dan gebu.

Jom kita hadiahkan KECANTIKAN SEMULA JADI kepada orang yang tercinta.

Berry candy memberikan kesempurnaan pada Saya untuk kekal sihat, kelihatan lebih cantik dan semakin yakin & bertenaga sepanjang hari.

7 hari sahaja Berry Candy mampu memberikan perbezaan yang sempurna kepada saya.

BERRY CANDY untuk saya……………

BERRY CANDY untuk anda juga……

BERRY CANDY ……Mudahnya Nak Cantik…

FORMULA Menakjubkan Daripada BUAH BERRY

SAYA DEDAHKAN FORMULA MUDAH BAGAIMANA BOLEH PUTIHKAN KULIT?

FORMULA Menakjubkan Daripada BUAH BERRY Kepada Kulit:

Buah Berry bukan sahaja lazat untuk makan begitu sahaja, ianya juga kaya dengan nutrisi yang menjadikan ia sangat baik untuk kesihatan secara keseluruhan.


MANFAAT BLUEBERRY KEPADA KULIT

Kunci untuk kulit yang sihat terletak pada kesihatan yang baik secara keseluruhan pengambilan blueberry membantu mengatasi masalah bagi kulit yang rosak atau berjerawat.

Manfaat Menakjubkan Daripada Blueberry;

MANFAAT KEPADA :KULIT

1.Anti penuaan

2.Mencegah Dan Menyembuhkan Jerawat

3.Sumber Fiber


MANFAAT MULBERRY:

Mulberry dianggap satu ubatan yang penting dalam perubatan Cina. Manfaat kesihatan pokok boleh diperolehi daripada jus yang penuh dengan vitamin, mineral dan anti-oksida.


MANFAAT STAWBERRY:

Strawberi mengandungi asid alpha-hydroxy, yang merupakan bahan penting yang membantu menghapuskan sel-sel kulit mati dan membersihkan kulit


MANFAAT RASPBERRY:

Bukan sahaja raspberry lazat untuk makan begitu sahaj, ianya juga kaya dengan nutrisi yang menjadikan ia sangat baik untuk kesihatan secara keseluruhan.

Raspberry adalah sumber yang kaya dengan vitamin, serat dan mengandungi sebatian phyto-kimia yang berfungsi sebagai antioksidan.

Buah Berry adalah sumber yang kaya dengan vitamin, serat dan mengandungi sebatian phyto-kimia yang berfungsi sebagai antioksidan.

*******************

Kunci untuk kulit yang sihat terletak pada kesihatan yang baik secara keseluruhan pengambilan buah berry membantu mengatasi masalah bagi kulit yang rosak.

Manfaat Menakjubkan Daripada Buah Berry Kepada KULIT:

🍓Anti penuaan

🍓Mencegah Dan Menyembuhkan sel mati

🍓Sumber Fiber

Tunggu Apa Lg sis Jom Kte Bantu Diri Dan Keluarga Kte Cantik & Sihat… Makan setiap hari untuk dapat kesan y anda inginkan.

Tapi sis, saya rasa ini pekara ini mesti susah pd sis nk amalkan secara konsistan.

Apa kata saya tolong sis utk mudahkan sis utk amalkan makan buah berry setiap hari dgn ambil masa KURANG 1 MINIT & JIMAT DUIT.

Mahukan Kekal Cantik Tanpa ‘Make-Up’

Bagi lelaki, wanita yang manakah menjadi pilihan untuk dijadikan kekasih? 
Wanita yang selalu menggunakan make up setiap hari?

Atau wanita yang lebih memilih tampil dengan muka natural tanpa make up?

Namun, pasti ramai wanita yang mempunyai MASALAH untuk tampil natural tanpa make up?

Nak tahu x dgn cara merawat dengan makan buah2an y mengandungi vitamin tinggi setiap hari boleh membantu wajah tampil natural?

Meh nak share……..MANFAAT Yg Menakjubkan Daripada BUAH BERRY:

Buah Berry bukan sahaja lazat untuk makan begitu sahaja, ianya juga kaya dengan nutrisi yang menjadikan ia sangat baik untuk kesihatan secara keseluruhan. 

Buah Berry adalah sumber yang kaya dengan vitamin, serat dan mengandungi sebatian phyto-kimia yang berfungsi sebagai antioksidan.

KULIT SIHAT RAHSIA KECANTIKAN WANITA

cropped-time-line-1-2.png

Kepakaran kami adalah membantu anda dalam mengembalikan keyakinan diri anda dengan menyelesaikan masalah wajah anda dan membantu memiliki wajah bersih, licin dan cantik agar diri anda akan lebih yakin ketika berhadapan dengan orang sekeliling anda.

Tentunya anda sendiri yang sedang mengalami masalah khususnya di bahagian wajah, sudah pasti anda perlukan pakar yang boleh membantu merealisasikan impian anda untuk menjalani kehidupan lebih baik.

© 2016 Goldberry

Theme by Anders NorenUp ↑